top of page

Gelin Buketi Seçimi

Güncelleme tarihi: 25 Haz 2020

Düğün günleri pek çok kadın için hayatlarındaki en özel ve eşsiz günlerden bir tanesi olarak kabul edilir. Gelin çiçeği ise bir gelinin en önemli aksesuarıdır.

Gelin el buketinizde çiçeklerinin rengi mutlaka gelinliğinizle uyumlu olmalıdır. Nikahta ve düğünün ilk kısmında elinizde olacak çiçek göze şıklığı ile de kendinden söz ettirmelidir. O yüzden uyumlu bir çiçek ile şıklığınıza şıklık katıp herkesin sizi daha fazla konuşmasını sağlayabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken bir başka konu ise düğünün konsepti. Örneğin deniz temalı bir düğün planlıyorsanız buketinizi ufak deniz kabukları ve mavi kurdele ile süsleyebilirsiniz. Ya da şık bir otel düğünü planladıysanız gelin buketinizi parlak taşlar ve inci taneleri ile süsleyerek temayı zenginleştirebilirsiniz. Ya da tamamen sadeliği seçebilirsiniz.

En çok göz ardı edilen ama önemli olan detaylardan biri diğer ise saç modeliniz. Genelde bir çok gelin adayı seç modeli ile gelin çiçeği arasındaki uyumu göz ardı eder. Oysa ki gelin çiçeği, saçınızın en göz alıcı tamamlayıcısı olabilir. Örneğin saç modeliniz açık olacaksa daha ufak ve toplu aranjmanı olan gelin çiçeği eşsiz bir uyum yaratabilir.


Tüm bunların dışında ise gelin çiçeği seçerken, nikah ya da düğününüzün olduğu mevsimi göz önünde bulundurmalısınız. Eğer bir kış düğünü yapacaksanız, yaz çiçekleri pek uyumlu ve güzel bir tercih olmayabilir.


bidemetcicek.com olarak yıllardan beri gelinlerin isteklerine uygun, en şık tasarımları yaparak özel günlerinize güzellik katmaya çalışmaktayız.


Hızlı Sipariş İçin: www.bidemetcicek.com | 0212 586 34 33

50 yıllık tecrübe, kalite ürün, hızlı teslimat ile çiçek gönderimi

3 görüntüleme0 yorum
bottom of page